Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije jedini slučaj

Misterij na Kvatriću: 'Lik vreba prolaznike iz mraka i odjednom iskoči pred tebe'

Prazne ulice grada Zagreba
Tomislav Miletic/PIXSELL
08.01.2024.
u 18:06

Otprilike je prosječne visine, skroz kratko ošišan ili proćelav, s dioptrijskim naočalama, ne bih rekao da ima više od 40 godina. Sigurno već dvije godine obitava u tom dijelu kvarta, i iskreno nimalo mi se ne dopada da tako odjednom iskoči iz mraka ravno u facu. Imate li iskustva s tim likom, upitao je korisnik Reddita

Je li Zagreb siguran grad? Pitanje je koje se često postavlja, a pozitivan odgovor nerijetko demantira realnost. Svakodnevno gledamo, slušamo ili pak čitamo o raznim kaznenim djelima poput pljački, verbalnih napada, a nerijetko i ubojstvima. No ima i jedna posebna kategorija koje je posljednjih dana na Redditu privukla veliku pozornost. 

– Već duže vrijeme se oko Kvatrića i Petrove u kasne sate pojavljuje jedan lik koji vreba iz mraka i žica lovu na krajnje neugodan način. Pojavljuje se kad padne mrak pa do nekih pola noći sigurno, pošto prolazim onuda često i najčešće me uhvati u Gotovčevoj, između rodilišta i Kvatrića – stoji u objavi na Redditu. 

Proćelav je, ima oko 40 godina

– Pošto je Gotovčeva relativno loše osvijetljena (parkić iza zgrada, garaže pod rampom, dobar dio ulice prema onom prolazu prema Kvatriću je u mraku), lik stoji u tišini u mraku u tamnoj odjeći, promatra ljude neko vrijeme i odjednom iskoči pred tebe i na 20 centimetara od lica te krene tražiti novac, uvijek ima jezivo monotoni glas i prazan pogled – dodaje u objavi, a potom misterioznog čovjeka i opisuje. 

VEZANI ČLANCI: 

– Otprilike je prosječne visine, skroz kratko ošišan ili proćelav, s dioptrijskim naočalama, ne bih rekao da ima više od 40 godina. Sigurno već dvije godine obitava u tom dijelu kvarta, i iskreno nimalo mi se ne dopada da tako odjednom iskoči iz mraka ravno u facu. Imate li iskustva s tim likom – upitao je korisnik Reddita.

Ima jedan i na Knežiji

U komentarima zasad nema odgovora u kontekstu ovog istog čovjeka, ali postoje iskustva drugih korisnika.

– Kod mene na Knežiji ima jedan u kolicima koji svima psuje ako mu ne daju pare. Od nekolicine s kvarta sam čuo da taj isti lik glumi da je invalid i da najnormalnije hoda – stoji u jednom od komentara. 

VEZANI ČLANCI: 

– Možda ti zvuči ludo, ali policija sigurno zna za njega i bezopasan je žicar. Takvih je more po Zagrebu i nema mjesta za bezopasne u ustanovama – dodaje drugi korisnik.

Uvijek je u takvim situacijama, ako netko osjeća nesigurnost, najbolje pozvati policiju.

Pozovi policiju, koliko znam to je zakonom zabranjeno, iako nije regulirano trebali bi izaći – savjetuje jedan korisnik u komentaru.

Komentara 4

Avatar zabranjen1.000puta
zabranjen1.000puta
20:05 08.01.2024.

Dok ne naleti na nekog s tankim kostimom živaca i brze šake!

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:39 09.01.2024.

Žica za drogu, a ne razmišlja da i nama trebaju pare za drogu

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:41 09.01.2024.

Bila neka baba koja je pokazivala socijalnu iskaznicu, te govorila da bi radila al joj ne daju i prosi (žica je kao moderniji izraz) po terasama kafića. Ako joj ne daš, onda te ispsjuje pred svima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije