Miriše peka, krčka se raštika...
Restoran su odlučili temeljiti na bosanskohercegovačkoj kuhinji jer smatraju da tako nešto u Zagrebu nedostaje.
Komentari 2
SI
Bravo, narucim jedno a dobijem deseto... Logika vam je jaca strana.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Osobno, ja da narucim 'burek sa sirom' ili kako to neki nazivaju 'sirnica' i dobijem onaj sa mesom i krisku sira, samo bi rekao dovidjenja i osjecao bi se prevarenim, osim, ako na menu-u pise da je 'burek sa sirom' zapravo 'burek sa mesom' s komadicom sira. Nije bas za hvaljenje. Drugo restoran nije a la carte, vec klasika.