Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Garaža na Tuškancu

Mile Kekin: Nisam jedini koji uživa povlaštenu parking-kartu

Mile Kekin (1)
PIXSELL
25.10.2011.
u 12:37

Ja i još nekoliko susjeda imamo parkirališna mjesta u garaži. Nisam jedini. Godišnju kartu plaćam 1300 kuna. Parkirališna mjesta dobili smo jer živimo u zoni u kojoj nema vanjskih parkirališnih mjesta – rekao nam je Mile Kekin.

Poznati pjevač Hladnog piva Mile Kekin, kojeg su jutros prozvali da je jedini korisnik povlaštene parkirališne karte garaže na Tuškancu, komentirao je navode izrečene na aktualnom satu zagrebačke Gradske skupštine na kojemu se poteglo ovo pitanje ističući kako nije jedini koji uživa tu povlasticu.

No, nije problem u uživanju prava koliko u činjenici da je to pravo početkom godine – ukinuto.

Stoga su voditelju podružnice Zagrebparkinga Robertu Mišeti zastupnici oporbenih stranka adresirali brojna pitanja među kojima i ono Margarete Mađerić, predsjednice Kluba zastupnika HDZ-a, koju je zanimalo zašto samo jedna osoba može parkirati po povlaštenim cijenama u garaži Tuškanac koja ima 160 parkirališnih mjesta.

Ime poznatog pjevača isplivalo je u toj prozivci na svjetlo dana u kuloarskim pričama kao jedinog korisnika povlaštenog parkiranja, što Mile Kekin, koji inače ima stan u Mesničkoj, ne smatra spornim.
– Ja i još nekoliko susjeda imamo parkirališna mjesta u garaži. Nisam jedini. Godišnju kartu plaćam 1300 kuna. Parkirališna mjesta dobili smo jer živimo u zoni u kojoj nema vanjskih parkirališnih mjesta – rekao nam je Mile Kekin.

Ostaje pitanje kako je nastavio uživati u navedenoj parkirališnoj povlastici iako je ona za sve ostale stanare tog dijela Zagreba – ukinuta.

 

Komentara 96

VA
vatra
16:55 25.10.2011.

a sad bi ti htio da si jedini. nemože. ima još povlaštenih u ovom gradu.

JM
juretic.milan
07:49 13.10.2021.

sjećam se njegove izjave, vjerojatno na HTV-u, mada nisam siguran. Ponašao se kao zbunjeni pubertetlija, koji s tim nema veze.

AM
a_morte_i_rossi
12:53 25.10.2011.

dobro stoji ovaj LOL na zidu pored njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije