Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava

Milan Bandić proslavio 56. rođendan uz domaće vino i pjesmu

Bandić
Foto: Danijel Kasap/PIXSELL
1/5
22.11.2011.
u 20:21

Gradonačelniku su došli čestitati i Nikolina Pišek, Ćiro Gašparac ...

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u Gradskoj je kavani proslavio 56. rođendan uz domaće kolače i vino koje je posebno za tu prigodu"donirala" njegova majka.

- Jutros sam trčao, 56. je iza mene, ali dobro, fala bogu. Koliko sam kilometara prešao, još dobro i izgledam. Zdravlja želim sebi, prijateljima, ljudima dobre volje i svim građanima, zdravlje je najvažnije - kazao je Bandić kojeg su novinari pitali kako se osjeća i imali kakvih rođendanskih želja.

Slavlje je imalo i humanitarni karakter. Naime, skupilo se mnogo novca za Centar za prevenciju moždanog udara, no gradonačelnik je ponovno poručio da se njemu ne kupuju pokloni, već novac donira spomenutom centru. Napomenuo je da i dalje nedostaje oko 800 tisuća kuna za kupnju dva nova uređaja i da se nada kako će se u naredno vrijeme prikupiti sredstva.

- Uvjeren sam da ćemo i večeras skupiti nešto sredstava - kazao je gradonačelnik.

Za prigodnu rođendansku pjesmu se pobrinula Maja Šuput koja je u maniri Marilyn Monroe otpjevala svom gradonačelniku "Happy Birthday mister Mayor".

Osim nje nešto skromnijem rođendanskom slavlju, u odnosu na prethodne godine prisustvovali su i Nikolina Pišek, Ćiro Gašparac, koji je također zapjevao, kao i brojni gradski dužnosnici i politički suputnici.

- Došla sam podržati ovu humanitarnu akciju. Svaka prigoda da se pomogne nekome tko je u nevolji je dobrodošla. Totalno sam apolitično ovdje - rekla je jedna od najljepših Hrvatica, Nikolina Pišek. Međutim, otkrila je kako je i gradonačelnikovu listu uzela u razmatranje na nadolazećim parlamentarnim izborima.

Komentara 7

OB
-obrisani-
22:13 22.11.2011.

jadn nam majka s tim skojevcima i sekretarima ONO u SFRJ..kameleoni U normalnj državi nakon što je zagzi čovjeka i pobjega s lica mjesta nezgode i smjestio policajcu otkaz koji je bio 12 mjeseci nezaposlen taj kosmati ne mbi mogaoo biti ni portir u nekom ćunmezu a ne gradonačelnik sramotno kao one karikature koji mu se prodaju za tanjur crvljivog graha u maximiru Mafijozo nad mafijozama, njihov,brđanski čovjek u koih je \"velko kamion\" preplavli zagreb namještaljkam,muljažama, nepotizmom ,korupcijom, zaobilaženjem propisa radiej ga birajte za mafijaša desetljeća

DE
demokršćanin
22:53 22.11.2011.

JAKO SAM SRETAN što sam pročitao ovu općeplanetarnu vijest.Bez te vijesti bio bi toliko nesretan da ne bi mogao dočekati slijedeći dan. Umjesto kolača,vina i ostalih darova mogao ga je Bajić već jednom usrećiti pozivom na razgovor u USKOK.

LO
LOGIC
20:44 22.11.2011.

preporučam na portalu dalje kolumnu Tomislava Galovića o Bandićevoj kampanji. (i skrivenim NEnamjerama)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije