Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ciklus od 6 radionica

Luda sova – kreativne radionice za djecu

Luda sova
PR FOTO
13.03.2015.
u 15:47

Prvu radionicu 21.ožujka započinjemo pričom iz aboridžinske Australije.

Centar za kulturu i film Augusta Cesarca, Udruga ARTemida i Zbirka Richter MSU-a najavljuju BESPLATNE kreativne radionice za djecu 10-13 godina.

Riječ je o ciklusu od 6 radionica na kojima ćemo čitati bajke i priče iz cijeloga svijeta, kreativno se izražavati različitim slikarskim tehnikama, istraživati zvukovne mogućnosti i oblikovati kratke radijske forme.

Prvu radionicu 21.ožujka započinjemo pričom iz aboridžinske Australije.

Obredni ples je počeo i svi su se pridružili pjesmi i plesu slaveći život i prekrasnu prirodu koja ih okružuje. Kako je dan zamjenjivala noć, a tama sunčevo svjetlo, zvukovi bubnjeva i rogova odjekivali su kroz gluhu noć.“

21.3.2015. - Australija
10:00-13:00h
Adresa: Ilica 227

Ostali termini i teme radionica:
30.3.2015. – Sjeverna Amerika
31.3.2015. – Azija
1.4.2015. – Afrika
23.5.2015. – Južna Amerika

Naše kreativno putovanje svijetom završava 13. lipnja Zagrebačkim legendama i pričama, radionicom i cjelodnevnim druženjem u Zbirci Richter MSU-a na Vrhovcu 38.

Svaka radionica je zasebna cjelina i moguće je sudjelovanje na pojedinačnim radionicama. Broj polaznika je ograničen. Obavezne prijave do 16.ožujka na email adresu ivana.market@gmail.com

Osvrne se okolo i vidje da je sve sivo i crno kao što je i ranije bilo. Možda sam stvarno sve to sanjao? – pomisli on. - Ali nije tako! – reče on sebi. – Moje oči su vidjele drugi svijet. Kijavi se okrenu i pođe opet na dalek i opasan put preko planinskog vijenca.“

www.centarcesarec.hr
Facebook: ARTemida

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije