Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SLIČI NAPULJU'

Lovrić traži ostavku direktora Čistoće: 'Umjesto bijelog Zagreba imamo grad čijim centrom hodaju štakori'

Foto: Sanjin Strukic/Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
21.06.2022.
u 16:00

Ne provodi se javna nabava, ne nabavljaju se rezervni dijelovi, gotovo 55 posto voznog parka Čistoće je izvan funkcije, navodi Lovrić

Bivši pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić zatražio je ostavku direktora Čistoće Zagreb Davora Vića. 

Kako 'prenosi Seebiz.eu, Lovrić je naveo kako sustav odvoza otpada u Zagrebu ne funkcionira, a problem vidi i u odgodi novog sustava naplate i odvoza otpada s 1. srpnja na 1. listopada.

- Ne provodi se javna nabava, ne nabavljaju se rezervni dijelovi, gotovo 55 posto voznog parka Čistoće je izvan funkcije. Davor Vić je inače iz Osijeka i u Zagrebu provodi svega dva do tri dana tjedno, pa se s pravom postavlja pitanja koliko kvalitetno može obavljati posao za koji je itekako dobro plaćen - tvrdi Lovrić. 

Smatra i kako Zagreb sve više sliči Napulju, nasuprot najavama u preizbornoj kampanji

- Umjesto bijelog Zagreba imamo Zagreb čijim centrom hodaju štakori. Sve su to i više nego dovoljni razlozi da Vić podnese ostavku, zaključuje Lovrić.

>> VIDEO Iskustva Zagrepčana: Razgovarao sam s operaterom Holdinga tri minute i to me stajalo 100 kn

 

Komentara 3

DU
Deleted user
16:50 21.06.2022.

Da hodaju štakori centrom, čak sjede u poglavarstvu primaju pročelničke plaće, seru po gradu i šire boleštinu. Hitno deratizirati!

Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
09:38 23.06.2022.

Ne samo štakori. I divlje svinje dolaze u grad po neiscrpne izvore hrane oko natrpanih kontejnera smeća koje se ne odvozi redovito.

JO
josmalopanestalo
10:21 22.06.2022.

štakori se množe već 20 let u upravi grada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije