Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Lokaliziran požar u tvornici Pan

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
12.06.2018.
u 09:51

Što je uzrok požara, znat će se nakon očevida. Ured je od Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Grada Zagreba "Dr. Andrija Štampar" zatražio analizu zraka.

Požar u tvornici Pan, koji je izbio noćas, lokaliziran je i potpuno će biti ugašen do kraja dana, izvijestio je u utorak ujutro zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama. 

Trenutno je na terenu 35 vatrogasaca s dvanaest vozila.  U ispomoć gasiteljima u utorak su stigle dodatne snage: Čistoća je poslala bager, Zagrebačke ceste tehničko vozilo, CIOS veliki grajfer i Dok-ing dva vozila.

Na terenu su i dežurni službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama koji koordiniraju operativnim snagama.

Za sve vatrogasce i ostale koji su sudjelovali u gašenju požara, ustanova Dobri dom osigurala je obroke.

Što je uzrok požara, znat će se nakon očevida. Ured je od Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Grada Zagreba "Dr. Andrija Štampar" zatražio analizu zraka.

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:45 12.06.2018.

Hm, a i zaboravio sam upitati gdje je Pajo sa svojim tenkićem. Kad su vježbe za katastrofe koje radi njegov izmišljeni odjel, na pročistaču otpadnih voda i jagnjetina u Zlatnoj medalji u susjedstvu, uvijek je tamo. Sad mu je valjda malo prevruče. De su bre našli da pale na ovu vrućinu, kaže onaj četnik u filmu Lepa sela lepo gore. Bogme kak je krenulo, ovo ljeto bi kanaderi mogli gasiti požare u Zagrebu, jer je Dalmacija cijela spaljena, pa sada tamo neće biti posla, a ovdje se nakotilo piromana sa svih strana.

LI
liliZG
14:23 12.06.2018.

Zagrebački piroman, eto ni na more mu se ne da ići

VI
Vito
08:23 13.06.2018.

liliZG: __ A možda samo trenira učinkovitost i organiziranost vatrogasaca ili istražuje brzinu "odziva vatrogasaca"???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije