Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD JARUNA DO ŽITNJAKA SAT I POL

Ljutiti Zagrepčanin pisao Bandiću: Zbog vaših radova stalno kasnim na posao!

Radovi u Grižanskoj
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
05.10.2018.
u 21:58

Imate li problema u javnom prijevozu i prometu? Šaljite nam svoja iskustva, fotografije i videa na javi@vecernji.net

Zbog radova u Zagrebu, mnogi su građani ogorčeni, a jedan naš čitatelj uputio je pismo gradonačelniku Milanu Bandiću u kojem opisuje zbog čega mu oni najviše smetaju.

Ogorčen je jer mu s Jaruna do posla na Žitnjaku treba sat i pol vremena, a nekada mu je autobusom trebalo 35 do 40 minuta.

– Jasno je da se očekuje velika nervoza kod nastalih prometnih gužvi zbog samih radova po zagrebačkim cestama. Što će biti kada kiša i snijeg padnu? Ne želim niti pomisliti. Osim što se produžilo vrijeme putovanja s osobnim vozilom za duplo, još ni ZET-ovi autobusi ne funkcioniraju najbolje – žali se D. M. i dodaje:

– Živim na Jarunu, radim na Žitnjaku. Nekad mi je trebalo 35-40 minuta s autobusom, danas mi treba sat i pol. Od svega najgoreg, autobus 107 više nema pravilan redoslijed vožnje. Često se dešava da se autobus ne pojavi. To više nije putovanje od sat i pol nego od dva-tri sata. Zakasnio sam na posao već 8 puta (što mi nije u praksi). Nadam se da neću izgubiti posao zbog ovog nastalog kaosa – kaže on.

Pita se zbog čega se ne stavi u vozni red više autobusa te je upitao gradonačelnika osjeti li on posljedice radova.

– Nedopustivo je da svi moraju patiti zbog zagrebačkih gužvi. Dan se svodi na putovanje busom i odrađivanjem posla. Da li ti proživljavaš ovo što se građanima Zagreba napravilo. Pretpostavljam da ne. Izvolite srediti nastali kaos dok se ljudi nisu poubijali po cestama – rekao je.

>>Imate li problema u javnom prijevozu i prometu? Šaljite nam svoja iskustva, fotografije i videa na javi@vecernji.net

>> VIDEO Pogledajte redovitu gužvu na Aveniji Većeslava Holjevca

Ključne riječi

Komentara 35

PR
prajdali100
22:20 05.10.2018.

Idi u šumu ! Tamo je mirno, nema uzrujavanja, užurbanosti....

BA
balance
22:06 05.10.2018.

Pa građaninu kad živiš u džungli...idi na selo i nađi svoj mir!!

DU
Deleted user
22:17 05.10.2018.

Prije je kasnio jer nije bilo radova. Sada kasni radi radova. Koja li je to budaletina. Ali dobro - sad je bio u "novinama".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije