Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hitovi u zagrebu

Ljeto u gradu uz 'Propustili ste, pogledajte'

kino europa (1)
16.07.2013.
u 09:30

Na velikom platnu moći će se tako pogledati filmove nagrađene na velikim svjetskim festivalima poput Cannesa, Sundancea, Berlinalea, Zagreb Film Festivala i mnogih drugih.

Kino Europa tijekom dva vruća ljetna mjeseca reprozirat će prošlogodišnje filmske hitove koji su osvojili festivale u programu Propustili ste, pogledajte. 

Na velikom platnu moći će se tako pogledati filmove nagrađene na velikim svjetskim festivalima poput Cannesa, Sundancea, Berlinalea, Zagreb Film Festivala i mnogih drugih.

Među njima svakako valja izdvojiti jedan od najboljih filmova prošle godine, \'Ljubav\' Michaela Hanekea koji je osvojio Cannes,a potom i zlatni kipić u Hollywoodu

Moći će se pogledati i dobitnik Zlatnog medvjeda i službeni talijanski kandidat za Oscara  \'Cezar mora umrijeti\' , dokumentarni filmovi \'Marina Abramović: Umjetnica je prisutna\' ,  \'Ai Weiwei: Never Sorry\' Alison Klayma te mnogi drugi. 

Cijena ulaznice je 25 kuna, a raspored projekcija može se provjeriti ovdje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije