Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u kolovozu i rujnu

Ljetna scena Amadeo će ugostiti brojne poznate glazbenike

Glazbenici koji će nastupati
Foto: Amadeo
1/12
06.08.2020.
u 14:55

U okviru izložbenog programa 18. rujna otvara se i izložba kiparice Manuele Pauk, Stari svijet.

Kantautor Drago Mlinarec, pijanist Aljoša Jurinić, skladatelj i pijanist Matej Meštrović, pijanist Matija Dedić, Ansambl Acoustic project, Harlequin Art Collective, grupa Duende i gosti, Borna Šercar's Jazziana Croatica, Mariachi los Caballeros, Ansambl Illyrica,
Jazz orkestar hrvatske radio-televizije, glazbena družina Cinkuši te Zbor hrvatske radio-televizije. Poznata su imena koja će nastupiti na pozornici u atriju Galerije Klovićevi dvori u sklopu 21. sezone zagrebačke ljetne scene Amadeo od 18. kolovoza do 11. rujna.

„Realizacija ovogodišnjeg programa predstavljala je veliki izazov za Programski odbor . Zagrebački potres u kombinaciji s nepredvidivom epidemiološkom situacijom vezanom za COVID-19 rezultirao je organizacijom koncerata u prostoru Galerije Klovićevi dvori u suradnji s hrvatskim glazbenim umjetnicima. Posebno nas veseli početak suradnje s Hrvatskom radio- televizijom u organizaciji koncerata za koju vjerujem da će postati tradicionalna“, rekao je Nenad Jandrić, utemeljitelj i voditelj Ljetne Scene Amadeo.

U okviru izložbenog programa 18. rujna otvara se i izložba kiparice Manuele Pauk, Stari svijet. Jedanaesta je to izložba iz ciklusa posvećenih članici Programskog odbora Scene Amadeo, prerano preminuloj slikarici Izabeli Šimunović, kojima se predstavljaju likovni
umjetnici čija su djela inspirirana prirodoslovnom tematikom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije