Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karnevalska fešta 3. veljače

Lisinski pleše pod maskama deveti put: Okrenut ćemo i dvoranu i grad naopačke

23.01.2018.
u 22:00

Ove su godine organizatori mislili i na najmlađe pa će Mak Teatar zabavljati djecu.

“Lisinski pleše pod maskama”, karnevalsku proslavu koja će se održati trećeg dana veljače, ravnatelj Koncertne dvorane Dražen Siriščević najavio je danas kao pravi šoumen. Na konferenciju za novinare doplesao je s dvjema damama pod rukama, članicama brazilskih plesačica koje će zagrijavati fašničku atmosferu u Lisinskom, a zatim opisao novitete.

– Plesat ćemo 3. veljače jubilarni i obljetnički deveti put, prije još jubilarnijeg i još obljetničkijeg desetog sljedeće godine. Uvijek pokušavamo napraviti nešto drugačije pa ćemo prvi put u dvorani imati salve smijeha jer će na karnevalu nastupiti stand-up komičar Ivan Šarić. U predvorju će biti plesni program, a imat ćemo i restoran – istaknuo je Siriščević.

Ove su godine organizatori mislili i na najmlađe pa će Mak Teatar zabavljati djecu. Šarić je pak najavio da će imati jako puno novog materijala.

– Veseli me nastup na karnevalu jer se ljudi pod maskama uvijek promijene, što ste mogli vidjeti i kod ravnatelja Lisinskog. Nisam mislio da će ovo biti toliko ludo dok nisam vidio koliko je Dražen Siriščević ufuran – zamijetio je Šarić.

Nešto novo čeka i Jacquesa Houdeka, koji će biti predsjednik žirija za ocjenjivanje najbolje maske.

– Podijelit ću puno nagrada i bit ću krajnje neozbiljan u tome – najavio je pjevač.

Na karneval stižu i DJ Marek, iluzionist Catarza, mađioničar Tomas te Plesna skupina Back to Swing. Posjetitelje čekaju i Cirkoramino oslikavanje lica i tijela te tamburaši.

– Okrenut ćemo i dvoranu i Zagreb naopačke – zaključio je Siriščević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije