Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sajam poslova

Lidl nudi slobodna radna mjesta

Sajam poslova
Sanjin Strukić/Pixsell
31.03.2010.
u 17:16

Sajam poslova održao se danas na Zagrebačkom velesajmu u sedmom paviljonu, a organizirao ga je Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Studenti, učenici i nezaposleni jučer su s nadom posjetili Sajam poslova koji je održan na Zagrebačkom velesajmu, a organizirao ga je Hrvatski zavod za zapošljavanje koji posljednjih mjeseci bilježi rekordan broj nezaposlenih.

– Slobodnih je radnih mjesta premalo, a većina izlagača na sajam je došla radi vlastite promocije. Na nekim štandovima ne žele primiti ni životopise – požalila se Željka Zorić, koja je dobila otkaz nakon godinu dana rada u jednoj turističkoj agenciji. Iako je visokoobrazovana, kaže, teško će naći posao. Ni njezina kolegica Martina Gotštajn nije previše optimistična.

– Nedavno sam rodila i mislim da će mi uskoro dati otkaz u tvrtki u kojoj radim zbog obveza koje imam prema djetetu pa sam došla na sajam u nadi da ću pronaći nešto za sebe – rekla je mlada mama Martina.

Najveća gužva bila je ispred Lidlova štanda na kojem je stajao natpis “slobodna radna mjesta”, i to njih čak osam, a posjetitelji su stajali u redu sa svojim životopisima kako bi ih predali hostesama

Komentara 5

OV
over
10:35 01.04.2010.

ovaj je sajam tipicno bacanje novaca kroz prozor... bolje bi bilo da su ga podijelili nezaposlenima, odnosno usmjerili u neke prekvalifikacije

Avatar sebastian
sebastian
08:53 01.04.2010.

životopisima, kakvo ponizenje, za otvaranje kartona i slaganje u stalazu treba životopis, mozda treba i matura i faks ????

ZV
zvone
09:17 01.04.2010.

Da za posao u trgovini treba biti fakultetski obrazovan . Jedna trgovina u natječaju je navela da trebaju kandidati znati dva jezika Njemački i Engleski e pa sad vidite kuda se ide samo da odbiju kandidate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije