Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srećom nitko nije stradao

Krš i lom u Dubravi: Lexusom se zabio u hidrant, voda šikljala nekoliko metara u zrak

Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb
1/5
28.05.2022.
u 09:29

Zagrebački vatrogasci jutros dobili dojavu o hitnom zatvaranju vode na hidrantu

Dubravom se jutros prolomio glasan udarac a zagrebački su vatrogasci zaprimili dojavu o hitnom zatvaranju vode na oštećenom hidrantu. Naime, hidrant iz kojega je počela šikljati voda nekoliko metara u zrak, stradao je od siline udarca prilikom naleta automobila. 

Na teren je izašlo vatrogasno vozilo s pet vatrogasaca, djelatnici hitnih intervencija vodovoda i hitna medicinska pomoć, koju je zatražio vozač iako nije imao vidljivih tjelesnih ozljeda. Zagrebačka policija izvijestila je kako je vozač prevezen u KBC Zagreb

Na mjestu događaja u vrijeme nesreće nije bilo pješaka ni drugih automobila pa srećom, nitko nije stradao

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar megatronman
megatronman
14:31 28.05.2022.

Hidrant : Lexus, 1:0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije