Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gričevanje

Let3 koncertom 'zapalio' plato Gradec

Let3 Gričevanje
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/10
Autor
Sandra Golemac
29.05.2014.
u 23:35

"Dijete u vremenu", "Drama", "Izgubljeni", "Profesor Jakov" samo su neki od najpoznatijih hitova koje je bend Let 3 odsvirao uz predstavljanje najnovijih pjesama.

U sklopu manifestacije Gričevanje, pozornicu s koje puca najljepši pogled na katedralu, sinoć su (četvrtak) "zapalili" rockeri iz grupe Let3. Plato Gradec jučer je bio premalen za sve ljubitelje ovog riječkog benda koji su iskoristili priliku posjetiti besplatan koncert.

S obzirom da je prostor na platou bio ograničen, oni koji nisu došli na vrijeme slušali su koncert sa svih strana Gornjeg grada, stajali su ispred ulaza, sjedili na zidićima i slično. "Dijete u vremenu", "Drama", "Izgubljeni", "Profesor Jakov" samo su neki od najpoznatijih hitova koje je bend Let 3 odsvirao uz predstavljanje najnovijih pjesama. Posljednji dan manifestacije Gričevanje u subotu nastupit će bend Pips Chips & Videoclips.

>>Let3 na Gričevanju, slastice na Zrinjevcu i zabava na Strossu

>>Velikim rođendanskim slavljem Jinxi oborili rekord

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 1

SC
schteff
09:11 30.05.2014.

mali naputak novinaru , Bend se ne sastoji samo od 2 člana, pa kad već mećete slike. ima njih još u bendu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije