Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog zdravlja sve odgođeno

Leonard Cohen odgodio europsku turneju

leonard cohen
Arhiv VL-a
06.02.2010.
u 11:25

Turneja je trebala započeti 1. ožujka, a kanadski kantatutor u sklopu te turneje je trebao održati konecrt u Zagrebu 15. ožujka. Zbog bolova u leđima turneju odgađa na šest mjeseci

Tužnu vijest za sve obožavatelje slavnog kanadskog kantautora Leonarda Cohena danas je priopćila njegova glasnogovornica, Cohen odgađa svoju europsku turneju za šest mjeseci. U sklopu turneje koja je trebala započeti 1. ožujka Cohen je trebao posjetiti i Zagreb i to 15. ožujka.

75-godišnjem pjevaču liječnici su savjetovali kako zbog ozljede leđa mora odraditi fizikalnu terapiju u trajanju od četiti do šest mjeseci. Njegova glasnogovornica nije otkrila da li ozljeda leđa ima ikakve veze s njegovim padom na pozornici u Barceloni u rujnu prošle godine.

Turneja bi tako trebala započeti 15. rujna, a točan datum njegova dolaska u Hrvatsku još nije objavljen.

Komentara 2

SA
sania1
13:14 06.02.2010.

a joj, šteta.

DA
dante76
13:36 06.02.2010.

Fuck, sad cekati jos najmanje 6 mjeseci...ja kupujem karte samo za odgodjene koncerte, najprije Depeche, sad Cohen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije