Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kroz cijeli kolovoz

Le Grič se vraća na Gornji grad: Nudi vino i romantični glazbeni ugođaj

Foto: Niko Goga
1/4
03.08.2022.
u 14:08

Le Grič je osmišljen kao posebno iskustvo izlaska u grad. Malim vizualnim i sadržajnim dodatcima Le Grič subotama navečer pretvara gornjogradski park u najromantičnije mjesto u gradu, poručuju organizatori.

Pozor romantičari, gurmani i svi ljubitelji prirode! Popularna ljetna manifestacija Le Grič se vraća na Gornji grad, i to u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Zagreba.

Svake subote kroz cijeli kolovoz Zagrepčani i njegovi posjetitelji će od 20 sati do ponoći biti transportirani u mali Pariz, a moći će se okrijepiti i s ponudom domaćeg vina. Za romantični glazbeni ugođaj prostoom će odjekivati  ambijentalni    zvukovu violine, gitare i ukulele, a postoji i  piknik opcija. 

– Le Grič je osmišljen kao posebno iskustvo izlaska u grad. Malim vizualnim i sadržajnim dodatcima Le Grič subotama navečer pretvara gornjogradski park u najromantičnije mjesto u gradu, poštujući istovremeno njegovu povijest i ne mijenjajući znatno njegovu vizuru. Ambijent s vintage bistro kutcima i pogledom na zagrebačke krovove, ponuda s domaćim vinima i glazbeni program s violinskim koncertom zajedno stvaraju ovu posebnu romantičnu priču. Prošećite romantičnom stranom Zagreba i otkrijte da izlazak u park može biti "fin"! – poručuju organizatori. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije