Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želite li bolji kvart?

Kvartovska tribina za Gornju Dubravu 28. siječnja u 18.30 sati

kvartovska tribina
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
22.01.2015.
u 10:10

Među pitanjima koja su pristigla na mail gradska@vecernji.net je i pitanje hoće li Makarska ulica postati jednosmjerna

Kada se planira urediti derutno parkiralište u Koledinečkoj i Dankovečkoj ulici kod placa, planira li se mijenjati asfalt u parkovima između ulica Vile Velebita i Milovana Gavazzija, hoće li Makarska ulica postati jednosmjerna..., samo je dio pitanja Večernjakovih čitatelja pristigao elektroničkom poštom i telefonski, a tiče se četvrti Gornja Dubrava.

Baš tamo održava se prva Večernjakova kvartovska tribina "Želite li bolji kvart?" u 2015. godini, i to u srijedu 28. siječnja u 18.30 sati. Tribina se održava u dvorani Kulturnog centra Dubrava, Avenija Dubrava 51/a. Građani mogu pitanja slati sve do srijede na elektroničku adresu gradska@vecernji.net ili pozivom na broj 01/6300-455. Čitatelji će moći pitanja ubaciti i u Večernjakovu kutiju na sam dan održavanja tribine "Želite li bolji kvart?" koja će biti postavljena ispred ulaza u dvoranu.

Na pitanja građana odgovarat će gradski pročelnici, predstavnici gradske četvrti i Zagrebačkog holdinga. Ulaz na jednosatnu raspravu za stanare gradske četvrti Gornja Dubrava besplatan je, a odgovori na sva pitanja bit će objavljeni u Večernjem listu i na internetskoj stranici www.vecernji.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije