Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvartoteka 2016.

Kvartoteka na Kegliću obećava sjajnu zabavu

Kvartoteka
Foto: PR FOTO
1/5
18.05.2016.
u 16:26

Kvartoteka 2016. ovoga je tjedna na Kegliću, gdje se super družimo skroz do subote. U četvrtak je na rasporedu i više nego atraktivan program. Tu su sada već tradicionalne Labudove karaoke, a za svaku otpjevanu pjesmu, Labud će donirati 50 kuna u socijalnu samoposlugu.

Na tribini Večernjeg lista i Soundset Plavog sudjeluje pročelnica Ureda za programe i projekte Europske unije Jelena Ricov, a svoj će obol dati i Nastavni zavod za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar. Druženje će biti obojano raspjevanim tonovima pjevačica Ivane Kindl i Queen of Sabe, koje garantiraju sjajan provod.

Petak donosi nove karaoke za socijalnu samoposlugu, ovoga puta pod sponzorstvom INTERSPAR-a. Od 19 sati svojim izvrsnim obradama svjetskih megahitova zabavljat će vas Vindon Havin, Bastardz, Auguste i Gatuzo, nakon kojih slijedi atraktivan filmski program ''Screen on the green''.

Druženje završava u subotu nizom događaja. Tu je Amexova nagradna igra, Žujina košarka, druženje s udrugom za zaštitu životinja ''Indigo'' te Essilorov šator od 10 do 14 sati. Od 19 sati slijedi glazbeni spektakl, uz imena U pol 9 kod Sabe, Rezerve i Postolar Tripper, a završavamo filmskim programom.

Četvrtak, petak i subota su Dani uštede poweredy by RWE. Možete dobiti vaučer od dodatnih 200 kuna uštede na obračunu za struju (uz redovni popust na opskrbu do 12%), ako potpišete ugovor na štandu tijekom trajanja Kvartoteke!

Generalni pokrovitelj Kvartoteke 2016. je Ožujsko pivo kojim se možeš okrijepiti na našim kućicama u okviru eventa. Kućice nude i delicije s roštilja, palačinke, fritule...

Tu je i Barcaffe kavica koju možeš popiti svakog poslijepodneva.

Naravno, možeš sudjelovati i na sada već tradicionalnom košarkaškom turniru koji organizira Žuja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije