Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Linije 1 i 17

Kvar na raskrižju Jurišićeve i Draškovićeve, tramvaji prema Borongaju voze obilazno

Jurišićeva ulica - Postavljanje adventskih ukrasa
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
09.04.2021.
u 10:47

Što se tiče ostalih promjena u prometu, sukladno odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja o online nastavi za neke razrede raspored javnog prometa nastavlja se prema rasporedu kao za vrijeme proljetnih praznika.

Tramvaji linija 1 i 17 u smjeru Borongaja voze obilazno Trgom Nikole Šubića Zrinskog, Glavnim kolodvorom, Draškovićevom ulicom te Ulicom kneza Mislava zbog kvara i radova na raskrižju Jurišićeve i Draškovićeve. Autobusna linija 207 (Kvaternikov trg – Rim – Kvaternikov trg) ne prometuje do 15 sati zbog radova na komunalnoj infrastrukturi u ulici Rim.

Što se tiče ostalih promjena u prometu, sukladno odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja o online nastavi za više razrede osnovnih i srednjih škola, izuzev završnih razreda srednjih škola, u autobusnom i tramvajskom prometu nastavit će se kao i tijekom proljetnih školskih praznika prometovati prema prilagođenom rasporedu i to u razdoblju od  ponedjeljka, 12. travnja do petka, 23. travnja.



Podsjećamo, radnim danom tramvaji će voziti uz izmijenjene rasporede i to na linijama koje uobičajeno prometuju intenzivnije, dok se raspored neće mijenjati na linijama 1, 5, 8 i 15. U autobusnom prometu, prilagođeni raspored će biti u primjeni na autobusnim linijama 109, 115, 118, 121, 125, 172, 212, 224, 226, 231, 232, 269 i 281.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije