Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA AKCIJA

Dinamo poklonio Zagrepčanima 'navijački' tramvaj

Foto: GNK Dinamo
1/5
05.04.2021.
u 22:31

- Ovo je jedna u nizu akcija kojima će klub uskoro obilježiti svoj 110. rođendan

Zagrebačke su ulice kulisa nove Dinamove akcije koja je osvanula u mjesecu klupskog rođendana. U partnerstvu s tvrtkom Info Media Group osmišljena je i realizirana ideja o - Dinamovu tramvaju.

U trenucima velike sreće i neopisivih emocija zbog fantastičnog uspjeha Dinama i plasmana u četvrtfinale UEFA Europa lige te iščekujući nadolazeću utakmicu protiv Villarreala na stadionu Maksimir, s ponosom objavljujemo jednu sjajnu vijest.

Zagrebačkim će ulicama od utorka 6. travnja voziti tramvaj ukrašen Dinamovim obilježjima. Slavljenički buket igrača, veliki klupski grb, slogan "nema predaje" tek su dio motiva koji se protežu kroz vanjski dio starog zagrebačkog tramvaja broj 4 koji će svakodnevno prolaziti ulicama našeg Zagreba.

Mladi Dinamovi prvotimci Joško Gvardiol, Marko Tolić i Marijan Čabraja prvi su imali čast vidjeti tramvaj uživo, u sjajnom su raspoloženju pozirali za fotografije, a nakratko zatim i sjeli za upravljačku konzolu.

Tramvaj će biti u prometu idućih šest mjeseci, a za putnike navijače klub je za početak travnja pripremio i neke prigodne promotivne akcije vezane za Dinamovo proljeće te određene promotivne aktivnosti za artikle kojima obilježavamo uspješnu europsku sezonu Dinama.

- Ovo je jedna u nizu akcija kojima će klub uskoro obilježiti svoj 110. rođendan, a zanimljivo je da se i ZET nalazi u godini "okrugle" obljetnice te će ove zaokružiti punih 130 - navode iz Dinama.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mali Berica
Mali Berica
12:28 06.04.2021.

HŠK Građanski postojao je od 1911 do 1945, dakle tek 1945 je osnovan Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije