Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrepčani mogu kušati i 'staro' i 'novo'
Povratak na članak

Kruh naš svagdašnji: iz peći iz 1925. ili onaj 'moderan' bez brašna

Pekara u Novoj Vesi jedina još peče kruh na pari, a u Središću nude bez glutena

Komentari 2

Avatar tajar
tajar
22:26 18.02.2015.

Ako se ugasi pekarnica na Novoj Vesi, mladi naraštaji ne će nikad znati što je pravo pecivo.

VL
JU
jurayy
15:37 18.02.2015.

Kakve veze ima peč kad je sve ostalo umjetno od brašna aditiva,voda puna klora i da ne nabrajam

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.