Kruh naš svagdašnji: iz peći iz 1925. ili onaj 'moderan' bez brašna
Pekara u Novoj Vesi jedina još peče kruh na pari, a u Središću nude bez glutena
Komentari 2
JU
Kakve veze ima peč kad je sve ostalo umjetno od brašna aditiva,voda puna klora i da ne nabrajam
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ako se ugasi pekarnica na Novoj Vesi, mladi naraštaji ne će nikad znati što je pravo pecivo.