Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBRAVA

Krovišta dviju montažnih kuća izgorjela u požaru

vatrogasci
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
05.01.2016.
u 09:09

Požar je lokaliziran i nema ozlijeđenih osoba

Krovišta dviju kuća u zagrebačkoj Dubravi izgorjela su u požaru, izvijestio je jutros Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Ured je u 3.39 sati primio poziv Županijskog centra 112 o požaru dviju montažnih kuća u Ulici Trešanja, na kućnim brojevima 36a i 36b. 

– Požar je lokaliziran i nema ozlijeđenih osoba. Na terenu je bilo šest vatrogasnih vozila iz Vatrogasne postaje Centar i Vatrogasne postaje Žitnjak sa 18 vatrogasaca. Na terenu su i Policijska postaja Dubrava i Gradska plinara Zagreb koja je isključila plin – priopćila je Kristina Martinović iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, dodajući da je Ured vlasnicima kuća ponudio nužni smještaj, no oni su ga odbili. 

>> Tragični požar: U obiteljskoj kući u Zagrebu preminula jedna osoba

Komentara 2

SC
schwertransport
09:44 05.01.2016.

Dobra reklama za motazne kuce

SC
schwertransport
09:44 05.01.2016.

Dobra reklama za motazne kuce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije