Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova lista Zagrebfesta

Kristijan Rahimovski najemitiraniji, slijede Neno Belan i Nola!

Zagrebfest
Foto: Zagrebfest
1/2
27.12.2013.
u 15:50

Top lista Zagrebačkog festivala kreira se pomoću sustava Playkontrol koji prati emitiranje svih 18 pjesama na preko 80 radijskih postaja u Hrvatskoj.

U trećem tjednu emitiranja, na vrh top liste pjesama Zagrebačkog festivala zasjeo je Kristijan Rahimovski s pjesmom Postoji li mjesto. Neno Belan i njegova Anđela, anđele čvrsto drži drugo mjesto, dok je pulska Nola ovog tjedna na trećem mjestu s pjesmom Nikad.

U odnosu na prošli tjedan, sa sve većim brojem emitiranja mogu se pohvaliti Antonija Šola u duetu sa Žerom iz Crvene Jabuke, zatim Boris Novković, Hari Rončević, Belfast Food i Dalmatino.

Svakako vrijedi istaknuti da su neke pjesme sa Zagrebačkog festivala već našle svoje mjesto i na HR TOP 40 listi; to su, redom, Kristijan Rahimovski – Postoji li mjesto, Neno Belan – Anđela, anđele, ENI – Ljudi te Pavel – Čuvaj me.

Top lista Zagrebačkog festivala kreira se pomoću sustava Playkontrol koji prati emitiranje svih 18 pjesama na preko 80 radijskih postaja u Hrvatskoj. Najemitiranija pjesma u tjednima uoči festivala osvojit će posebnu nagradu prema izboru radijskih urednika.

Publika svog favorita bira na web-stranici (www.zagrebacki-festival.hr), Facebook stranici Festivala te putem posebno razvijene smartphone aplikacije za iOs i Android korisnike.

Na ovogodišnjem 61. Zagrebačkom festivalu koji se održava 18. siječnja u Hypo Event Centru nastupit će neka od trenutačno najvećih imena domaće glazbene scene poput Massima, Nene Belana, Opće Opasnosti, Harija Rončevića, Vanne i dr.

Drugi program HTV-a izravno će prenositi Festival, a veseli i interes publike iz svih gradova i regija Hrvatske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije