Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjetska senzacija

Kreće prodaja ulaznica za zagrebački koncert Eda Sheerana: Evo koliko koštaju te kada ih možete nabaviti

Ed Sheeran
Brian Lawless/Press Association/PIXSELL
25.10.2023.
u 17:30

Za turneju 2024. godine koristit će se pravilo personalizacije ulaznica koje će biti moguće kupiti samo putem ovlaštenih prodajnih mjesta Eventima

"Shape of You", "Lego House", "Thinking Out Loud"... Ti i brojni drugi hitovi slušat će se na zagrebačkom Hipodromu nadolazećeg ljeta jer svjetska senzacija Ed Sheeran najavio je prije nekoliko dana dolazak u našu metropolu. Najnovija vijest koju je objavio Eventim jest da karte u prodaju kreću sutra u 10 sati, a poznato je i za koliko će se prodavati. 

-Ususret puštanja turneje u prodaju, zaprimamo mnoga pitanja koja se odnose na koncerte i kupovinu ulaznica. Sastavili smo ovaj praktični vodič koji će vam pomoći tijekom kupovine. Za turneju 2024. godine koristit će se pravilo personalizacije ulaznica koje će biti moguće kupiti samo putem ovlaštenih prodajnih mjesta Eventima- najavili su. 

Ono što morate znati jest da se cijena ulaznice kreće između 74,90  i 129,90 eura uključujući naknadu za rezervaciju, plus maksimalna naknada za uslugu u iznosu od 2 eura po ulaznici. Osobe s invaliditetom te posjetitelji kojima je potrebna pratnja njegovatelja trebaju posjetiti službenu stranicu Eventima. Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, ali moraju ju rezervirati jer je i njihov broj ograničen. 

>>VEZANI ČLANCI: 

U sklopu prodaje možete kupiti maksimalno do šest ulaznica po terminu. Kako biste dobili pristup koncertu, morate ponijeti svoju ulaznicu s vidljivim jasnim i neoštećenim crtičnim kodom. Možda ćete morati predočiti potvrdu narudžbe koju ste zaprimili e-poštom i valjani oblik osobnog dokumenta s fotografijom koji odgovara imenu na potvrdi. 

-Službena preprodaja ulaznica bit će objavljena do 14 dana prije koncerta. Preprodaja bilo koje ulaznice za Eda Sheerana strogo je zabranjena osim putem službene platforme za preprodaju ulaznica po nominalnoj vrijednosti. Svi detalji bit će objavljeni u roku mjesec dana prije koncerta- najavljuju u Eventimu. 

>>VIDEO: Koncert Madonne u Antwerpu

 

Komentara 5

KR
kruti185
19:25 25.10.2023.

TKO je taj????

Avatar Bill Carson
Bill Carson
10:50 28.10.2023.

Mislim da je kod mene problem, ali ne znam niti pjesme, niti imena, niti lica poznatih modernih glazbenika. Ispada da znam više imena od 1950ih d0 1990ih nego ovo što imamo u zadnjih 20 godina.

Avatar Idler
Idler
09:52 26.10.2023.

Skupe ulaznice a nit zavija, nit cajka...nebu neki odziv !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije