Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Košarkaški spektakl na Europskom trgu

Jedna od udruga kojoj će RWE donirati novac je „Mali zmaj“ koja se bavi poboljšanjem kvalitete života siromašne i nezbrinute djece.
15. rujna 2017. u 08:00 1962 prikaza
RWE
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

RWE priprema košarkaški turnir „Koš za groš“ u suradnji s Košarkaškim klubom Medveščak koji će se održati u subotu 16. rujna od 10 do 18 sati na Europskom trgu u Zagrebu. Mladi polaznici Škole košarke KK Medveščaka, košarkaške zvijezde i gosti iznenađenja priredit će turnir za pamćenje i to sve kako bi učinili dobro djelo, donirali prikupljeni novac. Osim košarkaškog turnira, koševe će moći zabijati i građani, a za svaki ubačeni koš RWE će donirati 10 kuna udrugama Mali zmaj i FB Humanitarci Zagreb.

KK Medveščak je najstariji košarkaški klub u Zagrebu. Od svojih početaka je ponajprije bio usmjeren na uključivanje mladih u športske aktivnosti, a danas njih više od stotinjak u Školama košarke i raznim uzrasnim kategorijama sudjeluje u treninzima i natjecanjima. 

Jedna od udruga kojoj će RWE donirati novac je „Mali zmaj“ koja se bavi poboljšanjem kvalitete života siromašne i nezbrinute djece, dok FB Humanitarci Zagreb uz pomoć društvenih mreža aktivno pomažu ljudima u potrebi na području grada Zagreba.

Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj