Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RWE „Koš za groš“

Košarkaški spektakl na Europskom trgu

RWE
Foto: Promo
1/3
15.09.2017.
u 08:00

Jedna od udruga kojoj će RWE donirati novac je „Mali zmaj“ koja se bavi poboljšanjem kvalitete života siromašne i nezbrinute djece.

RWE priprema košarkaški turnir „Koš za groš“ u suradnji s Košarkaškim klubom Medveščak koji će se održati u subotu 16. rujna od 10 do 18 sati na Europskom trgu u Zagrebu. Mladi polaznici Škole košarke KK Medveščaka, košarkaške zvijezde i gosti iznenađenja priredit će turnir za pamćenje i to sve kako bi učinili dobro djelo, donirali prikupljeni novac. Osim košarkaškog turnira, koševe će moći zabijati i građani, a za svaki ubačeni koš RWE će donirati 10 kuna udrugama Mali zmaj i FB Humanitarci Zagreb.

KK Medveščak je najstariji košarkaški klub u Zagrebu. Od svojih početaka je ponajprije bio usmjeren na uključivanje mladih u športske aktivnosti, a danas njih više od stotinjak u Školama košarke i raznim uzrasnim kategorijama sudjeluje u treninzima i natjecanjima. 

Jedna od udruga kojoj će RWE donirati novac je „Mali zmaj“ koja se bavi poboljšanjem kvalitete života siromašne i nezbrinute djece, dok FB Humanitarci Zagreb uz pomoć društvenih mreža aktivno pomažu ljudima u potrebi na području grada Zagreba.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije