Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
purgerica

Kontesa Nera vodi vas na škandalozno-romantičnu turu po Griču

Grič iam ljubavnu priču
Foto: Purgerica
1/2
19.07.2020.
u 10:31

Ova pripovjedačka tura vodi kroz najljepše dijelove Gornjeg grada, u pratnji pripovjedačice Nere - kontese Nere Keglević, kojoj je njezin ljubljeni Siniša „zbrisao“ sa svojim Trenkovim pandurima na produženi vikend (i tako već tko zna koji put), pa joj, iz dosade, nije preostalo drugo već se baciti na posao – modernizirati se, emancipirati se, i zaposliti se

Kako to izgleda kada jedan od voljenih Zagorkinih likova išeta van s požutjelih stranica svog romana, ali u 21.stoljeću, i postane rokerica, buntovnica, i pripovjedačica? Saznati se može na neobičnoj, škandalozno-romantičnoj turi po Griču, koji će ujedno biti protagonist ove ljubavne priče, a može joj se pridružiti i danas u 20 sati na mjestu sastanka kod ulaza u Tunel Grič, iz Mesničke ulice.

Ova pripovjedačka tura vodi kroz najljepše dijelove Gornjeg grada, u pratnji pripovjedačice Nere - kontese Nere Keglević, kojoj je njezin ljubljeni Siniša „zbrisao“ sa svojim Trenkovim pandurima na produženi vikend (i tako već tko zna koji put), pa joj, iz dosade, nije preostalo drugo već se baciti na posao – modernizirati se, emancipirati se, i zaposliti se. Nera, sada zaposlena kao Pripovjedačica, nestrpljivo čeka da vas provede kroz škandalozno-romantične priče parova, ljubavnika, činovnika, služavki i grofova, koje su se odvijale na Griču i u njegovoj okolici nakon njezinog vremena, a o kojima sada Nera strastveno čita, i ne može se načuditi, koliko je ta čarolija Griča u stanju ljude zaluditi.

Foto: Purgerica

- Prijava je obavezna. Porukom ili pozivom na 0916363661 ili mailom na purgerica@yahoo.com. Ljubazno molimo napišite svoje ime i prezime, turu na koju želite doći i koliko španciranata vodite sa sobom. Dobrodošli su svi gosti, od šest do 76, kao i oni sa četiri šape - kaže Josipa Šiklić, odnosno Purgerica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije