Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glasujte u anketi

Kome biste od potencijalnih kandidata za gradonačelnika poklonili svoje povjerenje?

Milan Bandić
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
13.08.2015.
u 09:52

I dok stranke još uvijek kriju kandidate kojima planiraju u borbu za metropolu, Večernji list provodi anketu

Burna jesen – tako političari i vlastodršci i oporbenjaci opisuju nadolazeće razdoblje u Zagrebu. O prijevremenim izborima sve se glasnije govori. Naime, zagrebačka oporba poručuje – proračun za nadolazeću godinu neće podržati.

I dok stranke još uvijek kriju kandidate kojima planiraju u borbu za metropolu, Večernji list provodi anketu. Zanima nas vaše mišljenje. 

Da se do kraja godine raspišu prijevremeni izbori kome biste od navedenih kandidata, koje smo izdvojili kao potencijalne kandidate za gradonačelnika, poklonili svoje povjerenje:

Komentara 44

LU
ludvig989
12:34 13.08.2015.

Andrija Mikulic, novi gradonačelnik..

LU
ludvig989
12:43 13.08.2015.

Mikulic je pravi covjek za mjesto gradonačelnika..

PI
pixiee
11:47 13.08.2015.

nema se tu šta birati previše, mislim da je vrijeme da Bandić ode i dođu sposobni i ozbiljni ljudi na čelo žzagreba, a Andrija Mikulić je odličan izbor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije