Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASCI INTERVENIRALI

Komad fasade pao sa zgrade u središtu Zagreba, policija zatvorila ulicu

Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći u Zagrebu
Luka Stanzl/PIXSELL
08.07.2023.
u 23:52

Dan ranije, u Vlaškoj ulici također se odmolio komad fasade te ozlijedio jednu ženu

Komad fasade odlomio se sa zgrade u Draškovićevoj ulici u Zagrebu. Vatrogasci su dojavu zaprimili oko 22 sata, a fasada je pala na nogostup. 

- Uznemirena sam, fasada je pala odmah nakon što sam prošla pored. Fasada je uništila tendu od ljekarne i žbuka se razletjela na sve strane . ispričala je svjedokinja za 24 sata. 

Vatrogasci su nakon izvida utvrdili je da je palo oko 2 kvadrata fasade i pritom oštetilo tendu ljekarne.

VEZANI ČLANCI: 

- Potrebno je ukloniti još nekoliko kvadrata fasade koji prijete padom - izvijestio je zapovjednik Siniša Jembrih. Policija je zbog toga zatvorila ulicu. 

Dan ranije, u Vlaškoj ulici također se odlomio komad fasade te ozlijedio jednu ženu. 

Ključne riječi

Komentara 21

GA
Gajger
01:16 09.07.2023.

MrIvan, Bandić je pokojni već dvije godine, al neka, možete se ti i tvoji nesposobnjakovići vaditi na njega još barem sljedeće 22 godine.

GA
Gajger
00:32 09.07.2023.

Zagreb se raspada. Dok Možemosi završe s njim, neće ostati kamen na kamenu

Avatar Guy_Fawkes
Guy_Fawkes
01:24 09.07.2023.

Stanari zgrada u središtu grada: ne održavaju zgrade, ne plaćaju pričuvu, jedino ulože u minijaturne limene tablice koje pričvrste na fasadu s natpisom "oprez, pada žbuka" i smatraju da su time skinuli sa sebe odgovornost ako netko zbog njihovog nemara nastrada. Drugovi, zgrade u kojima stanujete su vaša odgovornost i dužni ste održavati ih. Ukoliko nemate novaca, preselite na lokacije i u kvadrate primjerene svojim primanjima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije