Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVEZENA U BOLNICU

Komad fasade odlomio se sa zgrade u Zagrebu i pao na ženu: 'Držala se za glavu, bilo je puno krvi'

Hitna pomoć, Ilustracija
Milan Sabic/PIXSELL
07.07.2023.
u 22:56

Predstavnik stanara upozoren je da je fasada desetljećima neodržavana i da nikakva vatrogasna intervencija ne garantira sigurnost nego je potreban popravak, rekli su vatrogasci

U Vlaškoj ulici u petak je oko 18 sati pao dio fasade prilikom čega je ozlijeđena žena, potvrdila je PU zagrebačka za 24 sata. Žena je prevezena u bolnicu kako bi dobila liječničku pomoć. 

- Prije 18 sati sam išla u grad i stajala sam na tramvajskoj stanici. To se dogodilo malo prije toga. Žena je sa strane sjedila, oko nje su bili ljudi, držala se za glavu, bilo je poprilično krvi- rekla je za Dnevnik.hr žena koja je svjedočila događaju. Žena je, naime, sjedila na terasi ugostiteljskog objekta. 

-  Svakodnevno stojim na toj tramvajskoj stanici i gledam tu zgradu. Mislila sam si da će se nešto takvog dogoditi. Zgrada je oštećena u potresu pa me ovo danas nije iznenadilo. No, prestrašena sam - dodala je. 

VEZANI ČLANCI: 

Na mjesto događaja brzo su stigle hitne službe, a ozlijeđena žena bila je prvi svijesti, držala se za glavu, no sve je bilo puno krvi. 

- Predstavnik stanara upozoren je da je fasada desetljećima neodržavana i da nikakva vatrogasna intervencija ne garantira sigurnost nego je potreban popravak - rekli su vatrogasci koji su uklonili jedan dio fasade koji je ostao na ispustu prozora na trećem katu.

FOTOGALERIJA Grad kao gradilište: Zagrebačke ulice zauzete skelama i strojevima dok traje obnova od potresa

Hitna pomoć, Ilustracija
1/35
Ključne riječi

Komentara 12

LU
Ludwik
06:30 08.07.2023.

Oteli su nekretnine diljem Zagreba i Hrvatske 1945. godine pobijenim i protjeranim Hrvatima, Njemcima i židovima pa 75 godina nisu sposobni te zgrade niti okrečiti, a kamoli renovirati. To je slika i prilika gradske i državne vhasti.

DI
dino85
23:25 07.07.2023.

Ruglo u samom centru Zagreba za koje nitko ne snosi odgovornost. Kase od pričuve prazne ili strajbane tko zna gdje i zašto, veliki dio nije vjerojatno ni uplaćen, pa ti državo sad funkcionraj. Pitanje je dana kad će mo brojati prve mrtve, od crijepova, građe, žbuke, reklamnih panoa...

ŠT
Štrfan
09:18 08.07.2023.

Ovo je sramota... Grad se ruši, smeće posvuda, štakori su okupirali grad, dok se Tomašević i ekipa bave sa muljanjem . E pa dragi građani uživajte uz MOŽEMO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije