Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Baš naš” festival

Kokteli na plaži uz burgere od konjetine na krovu metropole

"Baš naš" festival
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/6
09.06.2019.
u 18:00

Program pod šarenim kišobranima počinje popodne, a navečer atmosferu zagrijavaju koncerti. Ima raznih delicija, gušta se i na ležaljkama, a tu su i atraktivna mjesta za fotkanje

Koncerti, tri “rooftop” bara, kokteli na pješčanoj plaži, ležaljke i pogled na zalaske sunca – i to u centru grada. Ovih je dana plato Gradec središte prvog “Baš naš” festivala, mjesta za skoknuti na “brzinski godišnji”. Manifestacija koja povezuje dobru hranu i odličnu glazbu na jednoj od najljepših gradskih terasa svakoga popodneva postaje meka zabave, a dok navečer atmosferu ne zapali koncert, zagrijava je DJ.

Program je otvorio Neno Belan sa svojim Fiumensima, a nastupili su i Neki to vole vruće, Edo Maajka... Večeras u 20 sati na pozornicu pak stupa Scidefility Orchestra, a sutra pola sata kasnije Zgroove bend.

Nema straha ni da će posjetitelji ostati gladni. Nude se razne varijacije burgera, pa i oni od pačetine i konjetine, izrađeni specijalno za “Baš naš” festival. Uživati se može i u pilećim krilcima, dalmatinskoj plati, woku, sladoledu, street varijanti fileta od brancina..., a nisu zaboravljeni ni vegetarijanci. Apsolutni je hit MlinZZa, nesvakidašnja kombinacija tradicionalnih mlinaca i popularne pizze koja je najnovija kreacija chefa Marina Medaka.

Dobra se hrana, naravno, mora nečime i “zaliti” pa se na Gradecu, među ostalim, može kušati i jedan od prvih domaćih craft ginova te pjenušavo vino Piena.

Na krovu grada feštat će se do 16. lipnja, a zadnji će vikend street festival zatvoriti dva koncerta. Elemental stiže na plato 14. lipnja, a večer poslije nastupa Vatra. 

Komentara 1

VO
vorda400
22:05 09.06.2019.

Jel to konjetina sa hipodroma tu sigurno ima neka veza hipodrom-bandić-hamburgeri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije