Kobase u centru ostaju do daljnjeg
Interes turista razlog je zašto je štand za kobasice dobio dozvolu za ostanak i nakon Božića
Komentari 2
OB
u 09:22h Vlaskoulicanec je napisao/la: Mi zelimo biti europski grad ali ne zelimo takve objekte. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Slazem se... Bave se nepotrebnim stvarima...
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
U svoj toj poplavi pekara po Zagrebu sa svim varijantama sendvica koji stoje satima i satima cekajuci kupca, pravo je osvjezenje pojesti jednu finu toplu debrecinku, hrenovku ili kranjsku u svjezem pecivu. Mi zelimo biti europski grad ali ne zelimo takve objekte. Pa na primjer u Becu su \"heisse würstl\" ili u Münchenu \"weisswürste\" su dio tradicije i isto se prodaju na cesti. I nitko se ne buni. Ili mozda netko u Zagrebu nije dobio svoj dio \"zarade\"...?