Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u povodu 10. obljetnice

Književna večer Željka Krznarića u zagrebačkom caffe baru "Square one"

Zagreb: Novinar, tekstopisac i književnik Željko Krznarić
Tomislav Miletic/PIXSELL
27.02.2023.
u 17:06

Događaj je organizirala "Udruge sisačko-moslavačke regije", a počinje u 18 sati

Željko Krznarić autor je više od 500 uglazbljenih pjesama, među kojima su i "Uzalud vam trud svirači" u izvedbi Prljavog kazališta za koju je 1994. dobio Porina te "Nek' ti bude ljubav sva" s kojom je iste godine Toni Cetinski pobjedio na Dori. Njegove stihove iz pjesme "Otiš'o je otac moj polako" opjevao je i Krunoslav Kićo Slabinac, a Krznarić je objavio i 15 knjiga poezije

U caffe baru "Square one" na Trgu žrtava fašizma 1, sutra u 18 sati održat će se književna večer Željka Krznarića, a čime će se i svečano obilježiti 10. obljetnica djelovanja "Udruge sisačko-moslavačke regije", koja je ujedno i organiozator događaja. U komunikaciji s posjetiteljima Krznarić će svoje stihove govoriti u pratnji gitare Dragana Spajića - Galeta, a njegove su brojne uglazbljene pjesme i zbirke poezije ostavile trag, kako u hrvatskom pjesništvu, tako i u glazbenoj sceni. 

Osim što je pjesnik i tekstopisac, Krznarić je i novinar te član Društva hrvatskih književnika i Društva hrvatskih skladatelja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije