Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
klizanje terena

Klizište u ulici Kustošijski vidikovac: Kućama prijeti zatrpavanje zemljom

Klizište
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
19.02.2014.
u 17:05

- Kućama koje se nalaze ispod ulice Kustošijski vidikovac na adresi Kustošijski venec kućni broj 46 i 48 prijeti zatrpavanje zemljom, priopćio je gradski Ured za upravljanje hitnim situacijama

U ulici Kustošijski vidikovac kod kućnog broja 9 došlo je do rotacijskog klizanja terena, priopćio je gradski Ured za upravljanje hitnim situacijama.

- Kućama koje se nalaze ispod ulice Kustošijski vidikovac na adresi Kustošijski venec kućni broj 46 i 48 prijeti zatrpavanje zemljom. Ugrožena je i pomoćna građevina (šupa) na adresi Kustošijski vidikovac na kojoj se odlomio zid, a građena je neadekvatno.
Na terenu su djelatnici Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet i naložene su hitne mjere sanacije kako bi se spriječilo daljnje klizanje terena i zatrpavanje kuća. Hitne mjere su rasterećenje gornjeg dijela klizišta i prekrivanje padine građevinskom folijom kako bi se spriječilo prodiranje vode do razine temeljnog tla- navode u priopćenju.

>> Klizišta u Jaski odnose vinograde, šteta zasad milijun kuna

>> Klizište tla u Sesvetama srušilo je potporni zid na kolnik

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije