Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAVNICA GORNJA

Klizište tla u Sesvetama srušilo je potporni zid na kolnik

klizište,Sesvete
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/12
17.02.2014.
u 20:37

Urušavanje se dogodilo u Glavnici Gornjoj, na adresi Paji 46

Klizište tla u Sesvetama srušilo je potporni zid na kolnik, izvijestila je danas zagrebačka policija. Nema štete za imovinu.

Urušavanje se dogodilo u Glavnici Gornjoj, na adresi Paji 46. Promet ulicom Paji je zatvoren.

Do urušavanja je došlo nedugo nakon što se u Čučerju, u naselju u Gornjoj Dubravi, aktiviralo klizište veličine dvaju nogometnih igrališta. Čučerje s tim klizištem dužine 60 metara ima problema već desetak godina.

U Zagrebu je inače registrirano oko 800 aktivnih klizišta kojima je potrebna sanacija.

>> 'Klizište je ovdje već tri godine, a iz Grada nitko ništa ne poduzima!'

Komentara 1

BL
Blomberg
14:18 19.02.2014.

To vi zovete ptporni zid, za taj teret ili taj pritisak zemlje je to zidic od "kartona" da se to najprije posteno par metara odkopa i zbetonira kosi potporni armirani zid debeo najmanje dva metra onda se ovo sigurno nebi dogadjalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije