Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠVEDSKI GENIJE

Kino Tuškanac donosi veliku online retrospektivu Ingmara Bergmana

Online retrospektiva Ingmara Bergmana
Foto: Kino Tuškanac
1/3
13.05.2020.
u 11:42

Svaki dan, počevši od ponedjeljka, na web stranici kina u 20 sati bit će postavljen link na novi redateljev film koji će biti dostupan za gledanje iduća 24 sata.

Retrospektiva remek-djela jednog od najvažnijih redatelja svih vremena koji je upotrebom tema, stilskih sredstava i lica stvorio prepoznatljiv filmski svemir, i čiji utjecaj daleko prelazi granice filmske umjetnost, Šveđanina Ingmara Bergmana, prikazivat će se od ponedjeljka od 20 sati na stranicama Kina Tuškanac.

Led će probiti njegov psihološki dramski film "Persona" koji je usto  jedno od ključnih ostvarenja modernizma koje se redovito nalazi na listama najboljih i najvažnijih filmova svih vremena. Bit će raspoloživ putem linka i promo koda na web stranici kina te dostupan za besplatno gledanje 24 sata.

U nastavku najiscrpnije online retrospektive švedskog autora,  kino Tuškanac donosi još 29 redateljskih ostvarenja te njegov prvi scenaristički rad u režiji Alfa Sjöberga. Svaki dan na web stranici kina u 20 sati bit će postavljen link na novi redateljev film koji će biti dostupan za gledanje iduća 24 sata.

Foto: Kino Tuškanac


Svi filmovi imaju hrvatske podnaslove, a svaki film bit će najavljen na društvenim mrežama i web stranici kina. Ukupno 11 djela bit će dostupno za besplatno gledanje uz promo kod, dok će preostalih 20 biti raspoloživo za gledanje uz naknadu od 2.99 dolara, odnosno oko 20 kuna po filmu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije