Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Advent u Arena centru

Za najbolje okićen bor pretplata na Večernjak

04.12.2017.
u 08:24

Djeca su se u Božićnom kutku družila i fotografirala s omiljenim Djedicom, a mnogi su također prionuli kreiranju ukrasa i čestitki

Sve je ovog vikenda prštalo od blagdanske radosti i dječje igre u Božićnom kutku Adventa u Arena Centru u organizaciji Večernjeg lista. Mnoštvo se mališana družilo i fotografiralo s Djedom Božićnjakom iz igraonice Carpyland, otkrilo mu svoje želje te šapnulo jesu li ove godine bili dovoljno dobri.

– Rad s djecom jedna je od najljepših aktivnosti na svijetu, a izgleda da uniforma Djeda Božićnjaka ne uveseljava samo najmlađe, već sve generacije – kazao je Josip Mikac, animator Carpylanda. Bogat program uključivao je i radionice kreiranja tradicionalnih božićnih ukrasa i čestitki Muzeja grada Zagreba, na kojima su uz pomoć ljepila, škara, šljokica i šarenog papira nastajala prava mala umjetnička djela.

1/53

– Tijekom adventa organiziramo brojne aktivnosti, ponajprije za djecu, kojoj pomažemo pri izradi ukrasa i osiguravamo im sav potreban materijal, pa nam se mogu pridružiti noseći sa sobom samo svoju maštu – istaknula je muzejska pedagoginja Marija Sabolić.

Održano je i natjecanje u kićenju božićnog drvca, a najkreativnija su osvojila nagrade. Prvo mjesto nosilo je bon Arena Centra od 250 kuna i šest mjeseci pretplate na Večernji list, što je osvojila Jelena Klobučarić, dok su utješne nagrade bile dvije tromjesečne pretplate i ukrasni materijal Silvija stila. Ta je tvrtka osigurala i velik broj ukrasa koji su se koristili te su savjetima pomagali u kićenju bora.

– Sve se više ide na jednobojne varijante nego na šarene, a iz sigurnosnih i estetskih razloga preporučio bih i korištenje LED lampica – kazao je vlasnik Robert Jug

Komentara 1

VI
Vito
13:55 05.12.2017.

Za najbolje okićen bor pretplata na Večernjak --- Prvo mjesto nosilo je bon Arena Centra od 250 kuna i šest mjeseci pretplate na Večernji list, što je osvojila Jelena Klobučarić ::: To je kršenje Zakona o diskriminaciji po vjerskoj osnovi.. __ Zašto??? __ Zato što je Došašće vjerski običaj i ne smije se nečije osjećaje tretirati kao robu za dodjelu nagrade. __ Nekom je nešto lijepo dok drugima to može biti užasno grdo. __ Sramota. __ Čije je djete Jelena Klobučarić??? __ Koji su bili kriteriji za proglašenje najbolje okićenog bora??? __ Jesu li kriteriji bili javnosti dostupni prije pokretanja natječaja??? __ Jesu li sudjelovale u natječaju sve vjerske zajednice???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije