Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAO KRKLJANAC

Kaos na Savskoj: Kamion zapeo za električne vodove. Tramvaji stajali u koloni

Foto: Čitatelj/Večernji list
1/3
03.07.2023.
u 16:42

Manje od sat vremena nakon nezgode, oko 17.20, oštećenje naponske mreže je sanirano i u tijeku je normalizacija prometa, javili su iz ZET-a

Taman u doba kada većina Zagrepčana putuje s posla prema svojim kućama, dogodio se prometni kaos na Savskoj cesti, nedaleko Cibone kod Crnatkove ulice, gdje je kamion zapeo za električnu mrežu na tamošnjem nadvožnjaku. 

Kako nam javljaju iz ZET-a, cijela situacija odvila se oko 16.30 kada je teretno vozilo ostalo zakačeno naponsku mrežu.  Električari Zeta saniraju situaciju, a svi tramvaji preusmjeravaju se na Vukovarsku. Isto javljaju i iz Holdinga, dakle, zbog oštećenja gornjeg voda kod Vodnikove ulice, tramvaji linija 4, 14 i 17 preusmjereni du u Ulicu Grada Vukovara, dok su tramvaji linije 3 i 13 preusmjerene na Ljubljanicu.


>>VEZANI ČLANCI: 


Iz PU zagrebačke su nam pak rekli kako su oko 16.35 dobili dojavu zaprimili dojavu da je terentno vozilo zapelo na naponsku mrežu. Dobra vijest je da nema ozlIjeđenih, već je u pitanju materijalna šteta. Promet je na toj dionici otežan. 

Kako nam je dojavio čitatelj, na čini se kako je kamion krivo procijenio visinu nadvožnjaka pa je zbog toga i zapeo na spomenutoj prometnici, a zbog čega je cijeli tramvajski promet na tom potezu stao pa su ljudi počeli izlaziti. Dodaje kako je na terenu policija.

Manje od sat vremena nakon nezgode, oko 17.20, oštećenje naponske mreže je sanirano i u tijeku je normalizacija prometa, javili su iz ZET-a. 

 

Komentara 8

OT
otrovnijezik
17:09 03.07.2023.

Jel on vozač koji čita znakove i zna koliko je visok ili procjenitelj?

PO
poluvodič
17:35 03.07.2023.

Sjećam se skoro svaki tjedan bi kamion zapeo tu..

JO
JOZO
17:28 03.07.2023.

Radi se o 20 tak cm . Kako on može procijeniti točnu visinu prikolice. Već je bilo sličnih slučajeva. Trebali bi zabraniti i preusmjeriti kamione s tog pravca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije