Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna špica

Kanadski hokejaš oduševljen centrom Zagreba i modnim izdanjima mladih

Modna špica
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/8
23.12.2013.
u 15:33

Matt Siddal (29), kanadski hokejaš na kratkom je zimskom proputovanju

Lucija Šutej (19), studentica modnog dizajna, voli retro stil odijevanja, no uvijek gleda da joj odjeća bude praktična i češće nosiva. Najviše kupuje u inozemstvu.

Ivana Mateja Škaro (13), studentica sociologije ne voli trošiti prevelike iznose na odjeću te si nerijetko priušti simpatičan predmet u second hand trgovini.

Katarina Perić (22), studentica farmacije, odlično je iskombinirala moderne trapez hlače sa atraktivnim kaputom u crno - bijeloj varijanti i cipelama na petu.

Rena Siddal (28), trenutno nezaposlena Kanađanka putuje Europom sa suprugom. Stil odijevanja u Zagrebu joj je sviđa jer je šaren i opušten.

Zrinka Zekulić (22), studentica farmacije, preferira casual stil odijevanja i voli svevremenske odjevne predmete. Kupuje u trgovačkim centrima.

Matt Siddal (29), kanadski hokejaš na kratkom je zimskom proputovanju, a oduševljen je centrom Zagreba kao i modnim izdanjima mladih, koje naziva kreativnima.

Katarina Jeličić (22), studentica sociologije, strogi krojevi i upečatljivi uzorci njezin su odabir za dnevno izdanje u gradu. Kombinaciju je istaknula kariranim hlačama.

Manda Tomičić (18), nezaposlena, voli opuštenu i udobnu odjeću, najčešće u tamnim nijansama. Najviše kupuje u inozemstvu, tek poneku stvar u Zagrebu.

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
20:29 23.12.2013.

i nama kao kompleksašima bi to trebao biti kompliment?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije