Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od sutra u Dubravi

Kako izgledaju snovi jednog putnika? Pogledajte u izložbi fotografija Dalibora Slavenskog

Foto: Dalibor Slavenski
1/2
18.04.2021.
u 12:30

Dalibor Slavenski umjetnički je fotograf, pisac, crtač i konceptualni umjetnik. Izlaže na samostalnim i skupnim izložbama te na internet fotonatjecanjima.

Fotografije Dalibora Slavenskog neobične su po izboru kadra, osvjetljenja i motiva, a za njih govori i da su fragment jednog sna, ulovljen u realnom vremenu. 

Kako izgledaju snovi jednog putnika pokazat će u izložbi fotografije pod istim imenom, a otvorenje je sutra u 19 sati u Narodnom sveučilištu Dubrava. Izložbe ća biti otvorena do 7. svibnja. 

- One su neobične po svom istraživanju kadra, motiva i snage svjetla, svjetla koje na svakoj fotografiji ima svoj neupitan doprinos u naglašavanju prikazanog. One su i razigrane i smirujuće, a u svakoj od njih je autorov prepoznatljiv i jedinstven izričaj. Upravo iz tog razloga imaju nespornu umjetničku vrijednost i kvalitetu - stoji u opisu izložbe. 

 

 

Dalibor Slavenski rođen je 1974. godine u Splitu. Umjetnički je fotograf, pisac, crtač i konceptualni umjetnik. Izlaže na samostalnim i skupnim izložbama te na internet fotonatjecanjima. Jedan je od pionira upotrebe prvih AF foto-kamera na mobilnim platformama za stvaranje umjetničkih uličnih fotografija u Hrvatskoj. Dobitnik je nekoliko nagrada i priznanja. Član je HULU Split i Fotkluba Zagreb.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije