Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani HAK-a

Kakav je osjećaj kad se nalazite u autu koji se prevrnuo?

Dani otvorenih vrata HAK-a,portal (1)
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/8
06.06.2013.
u 15:01

U HAK-u u Aveniji Dubrovnik 44 građani mogu u četvrtak i petak, 6. i 7. lipnja, od 9 do 13 sati isprobati simulator okretanja, testirati svoje znanje prometnih propisa ili isprobati "pijane naočale".

Prije 107 godina, 1. lipnja 1906. godine osnovan je Prvi hrvatski automobilni klub, a ovih dana Hrvatski autoklub kao nacionalna udruga vozačica i vozača obilježava svoj rođendan, Dan HAK-a. Ove se godine navršava 50 godina pomoći na cesti jer je 4. kolovoza 1963. Auto moto savez Hrvatske počeo pomagati ljudima na cesti.

Na HAK-ovim danima otvorenih vrata u Aveniji Dubrovnik građani mogu u četvrtak i petak, 6. i 7. lipnja, od 9 do 13 sati u HAK-ovim prostorijama (Avenija Dubrovnik 44) isprobati simulator okretanja, testirati svoje znanje prometnih propisa ili isprobati "pijane naočale".

Tijekom Dana otvorenih vrata gosti će moći vidjeti  i prvo HAK-ovo vozilo za pomoć na cesti iz 1963. godine, pokretne radionice i mnoge druge stvari.

>>Auti jure, a pješaci trče kao muhe bez glave

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije