Ne ide se u kafić zbog žeđi nego zbog ugođaja
Šok je izazvao zahtjev ugostitelja da se zabrani hlađenje i posluživanje pića i prigotovljene hrane na kioscima i u trgovinama
Komentari 3
Jednom smo u Njemačkoj htjeli uzeti gostionicu, navodno već uhodanu, i jedna od prvih stvari koje su nam pokazali bio je prozorčić na kojem su prolaznici mogli dobiti bratvuršt i hladno pivo u boci ili papirnatoj čaši, pomfrit, pečenu i pečenu i pohanu piletinu i slično. Eto, dragi ugostitelji! Ma, znate vi to bolje od mene.
Kafići i restorani su leglo nerada, pijantva, prostitucije i korupcije. Nema tu kruha sa takvima koji samo idu u takve sodomsko gomorske institucije.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Potpuni promašaj ugostitelja jer čak da im se i udovolji njima promet ne bi rastao. Problem negdje drugdje. Restorani su industrija za srednji sloj koji izumire dok pripremljenu hranu u samoposlugama kupuje sirotinja. Danas u Hrvatskoj cvjetaju uglavnom poslovi zaa siromašne i bolesne kao pekare, kladionice i ljekarne.