Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijatelji životinja
Povratak na članak

Jeste li probali ćevape ili biftek bez trunke mesa? Sutra svratite na Jelačić-plac i kušajte 'biljni' roštilj

Glavni adut roštilja bit će revolucionarni veganski odrezak filet mignon. Matei Negovetić, zaljubljenik u kuhanje i isprobavanje novih recepata, voditelj Akademije plant-based kuhanja

Komentari 2

ZA
zagi101
15:06 09.10.2023.

to se ne smije zvati ćevap ako nema mesa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.