Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
robni terminali

Jeftinije parkiranje za kamione na Žitnjaku i Jankomiru, da ih se ukloni iz grada

Robni terminali
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
18.02.2014.
u 09:14

Vikendom cijena parkiranja za dostavna vozila na terminalima iznosi kunu po satu, a za kamione do sedam tona dvije kune po satu. Radnim danom cijena je 4 za dostavna i 6 kuna za teretna vozila. Cijene na snazi od petka 21. veljače

Trend snižavanja cijena parkiranja provode i u Robnim terminalima. Oni vlasnicima kamiona nude vikendom i blagdanima niže cijene parkiranja na teretnim kolodvorima Jankomir i Žitnjak. Dosad se naplaćivala jedinstvena cijena od 150 kuna za 48 sati.

– Cijena parkiranja u vikend-terminu od petka u 14 sati do ponedjeljka u 6 sati, odnosno pretpraznični dan od 14 sati do prvi radni dan u 6 ujutro, iznosi 1 kuna po satu za dostavna i kombi-vozila, a za kamione nosivosti do 7 tona te za sva veća vozila dvije kune po satu – objasnili su iz tvrtke.

Dodali su da će se primjenjivati od petka, 21. veljače, a da će se tijekom tjedna sat parkiranja naplaćivati 4 kune za manja i 6 kuna za veća vozila.

– Ovakvim prihvatljivim cijenama parkiranja teretnih vozila pomažemo u akciji uklanjanja teretnih vozila s javnih ili zelenih površina – objasnili su iz tvrtke.

>>Robni terminali ostali bez 9,6 milijuna kuna

>>U Jankomir za direktora stiže bivši saborski zastupnik HDZ-a
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije