Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komunalni doprinos

Jeftinija legalizacija za Velikogoričane

bespravna gradnja
Duško Marušić/Pixsell
03.03.2013.
u 16:42

Bit će omogućena i otplata u ratama, kao i odgoda plaćanja na godinu dana te popust za jednokratnu uplatu.

Grad Velika Gorica promijenio je Odluku o komunalnom doprinosu kako bi se građanima olakšala legalizacija bespravno sagrađenih objekata, izvijestili su iz Grada. To znači da se smanjuje osnovna cijena za sve zone prema određenim kriterijima; ostvaruju se značajni popusti za legalizaciju poljoprivrednih objekata (vlasnici OPG-a), zatim gospodarskih objekata, a posebice proizvodnih, kao i popusti za tzv. pomoćne objekte (garaže, kotlovnice, drvarnice, podrume…).

Bit će omogućena i otplata u ratama, kao i odgoda plaćanja na godinu dana te popust za jednokratnu uplatu. Od danas s radom počinje i INFO centar, u prizemlju zgrade Gradske uprave, a radit će svaki dan od 8 do 20 te subotom od 8 do 13. Informacije se mogu dobiti i na telefon 08004460.  

>> Ilegalna gradnja? Tih problema nemaju na Trešnjevci i u centru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije