Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turizam

Japanski agenti u posjetu Hrvatskoj

japanci
arhiva VL
19.11.2009.
u 11:48

Provodi se i edukacija domaćih turističkih djelatnika o navikama japanskih gostiju za koje se očekuje da Lijepu Našu posjećuju u što većem broju.

Da bi Hrvatsku na japanskom tržištu predstavili u što boljem svjetlu, Hrvatska turistička zajednica u suradnji sa sustavom turističkih zajednica od 19. do 24. studenoga 2009. godine priređuje studijsko putovanje za predstavnike radne grupe Hrvatska u Udruženju japanskih turističkih agencija (JATA).

Studijsko putovanje za desetak japanskih predstavnika obuhvaća posjet Zagrebu, Varaždinu, Lepoglavi, Samoboru, Trakošćanu, Opatiji, Lovranu, Lovranskoj Dragi, Rovinju, Motovunu, Poreču, Fažani, NP Brijuni i Karlovcu.

Udruženje japanskih turističkih agencija krajem siječnja 2009. godine u suradnji s Predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Japanu osnovalo je radnu skupinu Hrvatska čiji je cilj promidžba Hrvatske u Japanu te povećanje broja turista iz ovog tržišta.

Osim promidžbe radi se i na predstavljanju običaja na putovanjima japanskih turista kako bi budući gosti mogli uživati u hrvatskim prirodnim i kulturnim ljepotama uz kvalitetnu uslugu. Provodi se i edukacija domaćih turističkih djelatnika o navikama japanskih gostiju za koje se očekuje da Lijepu Našu posjećuju u što većem broju.

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:26 19.11.2009.

Odlično! Neka nas posjećuju i turistički agenti, a ne samo agenti MI 6.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije