Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Japanski agenti u posjetu Hrvatskoj

Provodi se i edukacija domaćih turističkih djelatnika o navikama japanskih gostiju za koje se očekuje da Lijepu Našu posjećuju u što većem broju.
19. studenoga 2009. u 11:48 1 komentara 11 prikaza
japanci
Foto: arhiva VL

Da bi Hrvatsku na japanskom tržištu predstavili u što boljem svjetlu, Hrvatska turistička zajednica u suradnji sa sustavom turističkih zajednica od 19. do 24. studenoga 2009. godine priređuje studijsko putovanje za predstavnike radne grupe Hrvatska u Udruženju japanskih turističkih agencija (JATA).

Studijsko putovanje za desetak japanskih predstavnika obuhvaća posjet Zagrebu, Varaždinu, Lepoglavi, Samoboru, Trakošćanu, Opatiji, Lovranu, Lovranskoj Dragi, Rovinju, Motovunu, Poreču, Fažani, NP Brijuni i Karlovcu.

Udruženje japanskih turističkih agencija krajem siječnja 2009. godine u suradnji s Predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Japanu osnovalo je radnu skupinu Hrvatska čiji je cilj promidžba Hrvatske u Japanu te povećanje broja turista iz ovog tržišta.

Osim promidžbe radi se i na predstavljanju običaja na putovanjima japanskih turista kako bi budući gosti mogli uživati u hrvatskim prirodnim i kulturnim ljepotama uz kvalitetnu uslugu. Provodi se i edukacija domaćih turističkih djelatnika o navikama japanskih gostiju za koje se očekuje da Lijepu Našu posjećuju u što većem broju.

Mojmira Pastorčić
NITKO SE NIJE NADAO
Mojmiri je u sinoćnjoj emisiji u kadar ušetao nezvani gost, snimka je hit na internetu
Hidradenitis suppurativa/acne inversa
INTERVJU
Prof. dr. Brajac: Postoji velik broj bolesnika koji se, bez ispravne dijagnoze Hidradenitis suppurative, još uvijek ne liječe ili se liječe neadekvatnom terapijom
  • -obrisani-:

    Odlično! Neka nas posjećuju i turistički agenti, a ne samo agenti MI 6.