Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
„Tvornica“ zabave

Jameson Factory organizirao najzabavniji radni vikend

Jameson Factory
Foto: Promo
1/8
11.09.2017.
u 14:46

Radnički party posjetio i ministar rada Marko Pavić

Jameson Factory jedinstvena „tvornica“ zabave i edukacije donijela je brojnim Zagrepčanima radni vikend. Uz poznati whiskey i dobru hranu u Bikers Beer Factoryju odlično su se proveli i brojni poznati poput Vlatka Štampara, Aleksandra Curaća Šarića, Kristine Šalinović, Danka Družijanića, Vlahe Orepića i Daniela Bilića, a radnički party posjetio je i ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić.

Najluđa smjena odrađivala se crtanjem grafita uz Borisa Barea, izrađivanjem Dickies majica sitotiskom, kuglanjem i igranjem stolnog nogometa, a Barbershop Polyboy pobrinuo se za uljepšavanje brada i brkova „radnika“. Uz stand-up komičare, puno dobre zabave donijela je i glazbena zona kojom su vladali Songkillers i Retrodukcija. Za zanimljivu i vrlo posjećenu whiskey edukaciju pobrinuo se Jameson brand ambasador Jonathan Ryan.

Jameson Factory zasigurno je dokazao da rad i zabava mogu ići ruku pod ruku – nikome nije bilo teško odraditi ni prekovremene sate najluđe smjene. S ovog ekskluzivnog eventa mnogi su u nešto ozbiljniju radnu svakodnevicu ponijeli moto „Sine metu - Manje straha, više uživanja u životu“ i time ipak s manje stresa krenuli u novi radni tjedan.

Foto: Promo

Povijest Jamesona seže u 18. stoljeće, kada je John Jameson 1780. godine osnovao svoju destileriju whiskeyja u Dublinu. Odabir najkvalitetnijih sastojaka te korištenje trostruke destilacije, za razliku od škotskih whiskeyja za koje je tipična dvostruka, rezultirali su duplo glađim okusom. U drugoj polovici 19. stoljeća nasljednici Johna Jamesona proširili su poslovanje na globalnoj razini i postali najveći proizvođači whiskeyja na svijetu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije