Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sanacija šteta

Izvlače stabla i trupce, promet Sljemenskom cestom u prekidu

Na Medvednici izvlače srušena stabla
Marko Prpić/Pixsell
04.04.2014.
u 14:35

Zbog izvlačenja srušenih stabala sa šumske staze Bliznec i Sljemenske ceste, posljedice nevremena iz studenoga 2013., kroz 10-ak dana će promet cestom biti u prekidima koji će trajati po 10 do 20 minuta

I pet mjeseci nakon nevremena koje je na Martinje prošle godine pogodilo Medvednicu još traje sanacija i izvlačenje srušenih stabala u tom parku prirode.

Zbog izvlačenja trupaca na šumskoj stazi Bliznec i uz Sljemensku cestu sljedećih desetak dana promet Sljemenskom cestom bit će povremeno u prekidu, upozoravaju iz ove javne ustanove.

- Prekidi prometa traju između 10 i 20 minuta i u tom razdoblju ne može se voziti cestom, pa molim sve posjetitelje i korisnike Sljemenske ceste da budu strpljivi - kaže ravnateljica Parka prirode mr. Snježana Malić-Limari.

>>Ne idite na Sljeme! Opasno je i još se čisti od štete nakon oluje

Komentara 1

Avatar gladnijura
gladnijura
09:55 05.04.2014.

Hoće li se to drvo podijeliti sirotinji i domovima koji se još griju na drvo i ugljen, ili će to netko prodati za svoj račun a penezeke metnuti u žepeka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije