Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima oznaku

Iznenađenje u Ivanić-Gradu: Pronašli sokola iz Češke

Foto: ZOO Zagreb
22.09.2020.
u 15:35

Na nozi ima metalni prsten Nacionalnog muzeja u Pragu.

Preletio je 638 kilometara dug put i završio kraj Ivanić-Grada. Sokol lastavičar svakako je iznenadio terensku ekipu iz Skloništa za nezbrinute životinje u Dumovcu, posebice kada su vidjeli da ima češku oznaku na nozi.

"Ovog su sokola lastavičara građani našli kraj Ivanić-Grada, a terenska ekipa Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba dovezla ga je u naše oporavilište. Mršav je, no nema vidljivih ozljeda. Na nozi ima metalni prsten Nacionalnog muzeja u Pragu. Prijavit ćemo njegov pronalazak i pokušati ga vratiti kući", rekao je ravnatelj ZOO-a, Damir Skok.
 

Ključne riječi

Komentara 1

AR
Arko
07:40 24.09.2020.

Sokol nacuo da se u Hrvatskoj lovi u mutnom ,eto ga doletio,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije