Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bmw i škoda

FOTO Izgorjela dva automobila u Vrapču. Susjedi: 'Ma to je mafijaška osveta'

Zagreb: Policijski očevid u Stenjevcu gdje su izgorjela dva automobila
Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL
1/8
15.08.2023.
u 10:53

Dobra vijest je da ozlijeđenih nema, već je šteta isključivo materijalna

Ne jedan, već dva automobila parkirana jedan pored drugoga u zagrebačkom Vrapču izgorjela su jutros u požaru. Kako piše 24sata, susjedi sumnjaju na mafijaški obračun, a vatrogasci su dojavu o požaru dobili oko 5.26 sati. Riječ je o automobilima marke BMW i Škoda.

-Ma to je mafijaški obračun, osveta. Drugi automobil njemačkih registracija nije bio meta, ali ga je vatra zahvatila- ispričao je jedan od susjeda za 24sata. Dobra vijest je da ozlijeđenih nema, već je šteta isključivo materijalna. 

>>GALERIJA: Šteta nakon požara u Vrapču

Zagreb: Policijski očevid u Stenjevcu gdje su izgorjela dva automobila
1/8

Ovo je već drugi put u posljednjih tjedan dana da su na području Zagreba i okolice izgorjela dva automobila parkirana jedan pored drugoga. Naime, kako smo pisali, dva automobila koje koristi ista obitelj zapaljeni su prošlu srijedu rano ujutro u zagrebačkim Sesvetama na nogostupu ispred obiteljske kuće, a u policiji su tada rekli da je požar najvjerojatnije izazvan otvorenim plamenom.

>>VEZANI ČLANCI: 

Nepoznati počinitelj najvjerojatnije otvorenim plamenom izazvao požar na Mercedesu koji je u potpunosti izgorio, nakon čega se požar proširio na dio automobila marke Opel. Štetu na izgorenim automobilima u Sesvetama procijenili su na nekoliko desetaka tisuća eura. U policiji navode da su požar ugasili vatrogasci dok ozlijeđenih osoba nije bilo.

>>VIDEO:Gužva na zagrebačkoj benzinskoj postaji 

Komentara 3

AI
airwarrior
12:02 15.08.2023.

Di u Vrapču?

DI
dino85
11:06 15.08.2023.

Koliko mene moje oči služe, obadva auta su Škode, samo jedna limuzina i jedan SUV. Ali je zanimljivo da se radi o dijasporcu, inače oni većinom financiraju kešom nema ništa na majkemi, ali tko će znati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije