Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI POČETAK 2018.

Na parkiralištu izgorio Renault Fluence

Izgorio automobil na Vrbanima
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
03.01.2018.
u 10:12

Požar je bio u Ožujskoj ulici 15.

Ako je suditi po prvim danima 2018. i u njoj će se nastaviti trend zapaljenih automobila, što je bila učestala pojava tijekom 2017., pa i 2016.

Novi požar vozila dogodio se u Zagrebu u srijedu u 6.20. Na parkiralištu u Ožujskoj 15 izgorio je Renault Fluence. Ozlijeđenih srećom nije bilo, a je li uzrok požara tehnički kvar na vozilu ili je pak riječ o podmetnutom požaru, još nije utvrđeno.

Policija provodi očevid, a požar su ugasili pripadnici JVP Zagreb. Inače, policija rijetko kada otkrije počinitelje u slučaju kada su požari podmetnuti. Tako još uvijek nije poznato tko je zapalio vozilo Krešimira Antolića, šefa sigurnosti Dinama, čiji je automobil zapaljen početkom prosinca.

Nije otkriveno ni tko je palio vozila po Splitu, a među onima kojima su vozila zapaljena bilo je poduzetnika, sportaša, ali i osoba koje se zbog raznih nedjela vode u policijskim evidencijama. Inače, palež vozila u kriminalnom miljeu smatra se kao neka vrsta upozorenja, a žrtve su rijetko kada spremne policiji reći na koga sumnjaju, dok je korisnih tragova relativno je malo jer ih uništi vatra.

Izgorio automobil na Vrbanima
1/8

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije